Säännöt / ehdot

 1. Myyntipaikka sisältää myyntipöydän, vaaterekin ja henkarit.
 2. Kun tuot ensimmäisenä myyntipäivänä tuotteet pöytään, ilmoittaudu kassalle. Voit tuoda tuotteet pöydän alkamispäivänä 10.45 tai edeltävänä päivänä 30min ennen sulkemista. Eli viikolla ma-pe klo 17.30-18.00 sekä viikonloppuisin klo 14.30-15.00. (poikkeusaukioloajat ilmoitetaan erikseen)
 3. Pöydän vuokraaja vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat pöydän vuokraajalle.
 4. Kirjoita hintalappuun mahdollinen kuvaus tuotteesta joko käsin tai koneella. Pyri laittamaan hinta valmiiksi jo tulostus vaiheessa, näin helpotetaan myyntitapahtumaa.  Kiinnittämisen voit tehdä esim. nuppi/hakaneulalla, teipillä tai ompelemalla. Älä peitä peitä viivakoodia maalarinteipillä tai sellaisella joka saattaisi peittää sen. Sekä käyttämällä tarralappujamme.
  Hintalaput meiltä 0,20€ A4, sekä 0,50€ tarra-arkki. Voit myös tulostaa itse omilla tunnuksillasi osoitteessa www.wilmajawihtori.net varauksen yhteydessä saamallasi sähköposti linkillä.
 5. Wilma ja Wihtori ei myy hintalaputtomia tuotteita.
 6. Wilmaan ja Wihtoriin ei saa tuoda myyntiin tupakkatuotteita, alkoholeja, lääkkeitä, aseita, aikuisviihdettä, laittomasti kopioituja tai piraattituotteita eikä elintarvikkeita.
 7. Wilma ja Wihtori ei vastaan varastetuista tuotteista, eikä vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tai tilittämättä jääneistä tuotoista, mm. vesivahingon, tulipalon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä.
 8. Voit vuokrata hälyttimiä 30senttiä/kpl. Meiltä löytyy vaate, rengas ja tarra-hälyttimiä.
  Wihtori suosittelee laittamaan 10€ tai enemmän maksavaan tuotteeseen varashälyttimen.
 9. Wilma ja Wihtori ei vastaa tuotteissa esiintyvistä vioista tai puutteista.
 10. Ilman hintalappua olevat tai noutamatta jääneet tuotteet säilytetään vielä 1 viikko (pöytä 10 sovituskoppien vieressä) josta myyjä voi noutaa/hinnoitella tuotteen uudelleen.
 11. Käytäville ei saa sijoittaa myytäviä tuotteita, pienet tuotteet myydään pöydässä ja Wihtorin peräkammari on tarkoitettu isoille tuotteille. Kysy isompien tuotteiden myynnistä kassalta. Vitriineihimme saa myös tuoda yhden arvokkaamman pienen tuotteen myyntiin per pöytä(Tämä sisältyy pöytävuokraan.) Esim. Hajuvedet, korut…
 12. Kun vuokra-aika päättyy, tyhjennä pöytä 30min ennen sulkemista. Arkena klo 17.30 mennessä ja viikonloppuisin klo 14.30 mennessä. Meiltä saat myyntitilityksesi joustavasti samana päivänä. HUOM! Yli 300€​ tilitykset maksamme tilille.(tilinumeron voit täyttää varauslomakkeessa) Voit halutessasi jättää myymättömät tuotteet meille lahjoituksena, lahjoituksien tuotto annetaan vaihteleviin hyväntekeväisyyskohteisiin.
 13. Myyntipöydän tyhjennyksestä perimme 10€ korvauksen.
 14. Voit myös ostaa pöydänjärjestely palvelun, jolloin järjestämme pöytänne huippu myyntikuntoon. Muistathan varata järjestelyn pöytävarauksen yhteydessä. Hyvässä kunnossa oleva pöytä takaa myynnin.
 15. Myyntipöydän peruutus tulee tehdä viimeistään 14 päivää ennen vuokra-ajan alkua. Jos peruutus tulee 14 päivän sisällä pöydän alkamiseen perimme 50% myyntipöydän vuokrahinnasta.
 16. Voit pyytää pöytäsi laitettavaksi alennukseen, jolloin kaikki pöytänumerollasi varusteut tavarat ovat -50% halutun ajan.
 17. Muista! Myyntihommissa asenne on se mikä ratkaisee 😉 Myyntionnea!