Mitä pöytävuokra sisältää? Miten varaan pöydän?

Varaamalla pöydän hyväksyt sääntömme sekä sitoudut noudattamaan niitä.

Pöytävuokra sisältää myyntipöydän, jossa on kolmitasoinen pöytä sekä rekki vaatteille. Meiltä saat henkarit. Ethän tuo omia henkareitasi etkä myöskään vie kirpputorin henkareita kotiisi. Wilma ja Wihtori Oy:lla on oikeus siistiä pöydästä turhat tavarat, esim. tavarat, jotka tulevat selkeästi käytävän puolelle tai liian korkeat kirjapinot pöydän ylimmällä tasolla. Vuokra oikeuttaa myös vitriinipaikan kahdelle pienelle arvoesineelle esim. koru, hajuvesi tai yhdelle isommalle esim. maljakko. Voit myös tuoda yhden pitkän vaatteen esim. juhlamekon, pitkille vaatteille tarkoitettuun rekkiin takahuoneessa. Meillä on myös urheiluvälinepiste, johon voit tuoda yhdet sukset, kävelysauvat tai jääkiekkomailan. (huom luistimet/monot myydään pöydässä erikseen!)  Kattovalaisin on myös mahdollista tuoda myyntiin ja ripustaa se valaisinosastolle, yksi kattovalaisinpaikka per pöytä.

Muista! On valttia tuoda vähemmän ja pitää pöytä järjestyksessä kuin täyttää se täyteen. Silloin ostajilla on  mahdollisuus tutkia pöydän antimia hyvin.

Pöytäpaikkaan ei sisälly pöydän pääty tai naapuripöydät. Ethän poraa tai nikkaroi pöytiin viritelmiä, joista aiheutuu pysyviä vahinkoja pöydälle. Näin pidämme pöydät siisteinä.

Pöydän voit varata puhelimitse 0400 780 710, 

paikanpäällä Maaherrankatu 17 tai netistä www.wilmajawihtori.net.

Pöytävuokrajaksot 7pv/34e sekä 10pv/45e

Kysy lyhyemmistä myyntiajoista kassalta.

Muista pöytävuokraleimakortti! Kerättyäsi 4 leimaa korttiin, saat 10 e alennuksen. Leiman saa jokaisen normaalihintaisen pöytävuokrajakson päätteeksi tilityksen yhteydessä.

Miten hinnoittelu toimii?

Meillä hinnoittelet viivakoodilapuilla, joita on mahdollista ostaa myös tarraversiona. Myyntilappuarkissa on 24 leikattavaa tuotelappua. Voit tulostaa laput itse tilauksen yhteydessä tulleesta vahvistusviestistä sähköpostissasi tai ostaa laput kätevästi mukaan kassalta. Perusarkki 0,20e/kpl sekä tarra-arkki 0,50e/kpl. Emme enää kerää myyntilappuja purkkiin vaan saat myyntiraportin vuokrajakson päätyttyä. Lapuissa on käsinkirjoitettaessa  juokseva numero, jonka avulla voit pitää kirjaa myydyistä tuotteista. Kysy seurantalistaa kassalta, joihin voit laittaa juoksevat numerot ylös tai tulosta se samasta linkistä, josta löytyy myös myyntilaputkin. Seurantalista ei ole pakollinen, mutta helpottaa kirjanpitoa tuotteista. Hinnoittele vain ainoastaan sen pöydän lapuilla, joka sinulle on varattu. (esim pöytään 14 ei hinnoitella pöydän 45 lapuilla vaan vain pöydän 14 lapuilla, vaikka viivakoodi kuuluisikin samalle pöydän varaajalle). Näin pidämme huolen siitä, että tavarat palautuvat oikeisiin pöytiin. Tämä käytäntö vähentää myös turhaa tavaroiden etsimistä ja harmia seikkailevista tuotteista.

Jos kuitenkin sinulla on ollut aikaisemmin meillä pöytä, voit käyttää samoja viivakoodilappuja, kun varaat saman pöydän kuin aikaisemminkin.

MUILLA KUIN WILMAN JA WIHTORIN VIIVAKOODILAPUILLA HINNOITTELU EHDOTTOMASTI KIELLETTY!  

Kirjoita lappuun tuotekuvaus (esim. kengät koko 37 siniset) sekä hinta. Minimihinta tuotteelle on 0,10 e. Jos kirjoitat laput koneella, on sinun mahdollista kirjoittaa tuotekuvaukset sekä hinnat niihin suoraan. Kirjoitathan summat selkeillä numeroilla. Virheiden välttämiseksi käytä numerossa 7 väliviivaa. Mikäli muutat tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu. Emme myy tuotteita, joiden hintaa on sotkettu. Älä myöskään peitä viivakoodia maalarinteipillä tai muulla.  Hintalaputtomat tuotteet säilytämme niille varatussa ”löytöhyllyssä” 7 vrk tuotteen löytymisestä hintalaputta, jonka jälkeen niistä tulee Wilma ja Wihtorin Oy:n omaisuutta. Eksyneiden tuotteiden oikeaan pöytään suunnistamista olemme helpottaneet uusimalla pöytänumeroinnimme. Tarkastathan myös muut pöydät, nimittäin tavaroilla on tapana seikkailla pöydästä toiseen. Jos et tiedä minne palauttaa, tuo kassalle. Hintalaput kiinnität kätevästi nuppi/hakaneuloilla, teipillä, ompelemalla tai voit käyttää myös uutta hintalappupistooliamme.  Pistoolin pantti on 20e, jonka saat takaisin käteisenä kuittia vastaan palautettuasi pistoolin. Hintalappupistoolin piikkivyö on 0,50e/kpl, joka sisältää 50kpl piikkiä hinnoitteluun. Pistoolin hallussapitoaika on 2 vrk pantin antopäivästä.

Voit myös lahjoittaa myymättömät tuotteet vuokrajakson päätyttyä MAKSUTTA.

Viivakoodilapun koodi on aina henkilökohtainen, joka näin ollen mahdollistaa sen, että vanhan ja uuden pöydänpitäjän myynnit eivät sekoitu keskenään. Joskus saatat saada takautuvasti myyntejä pöydästäsi, jos seikkailemassa oleva tuote saapuu kassalle myyntijaksosi päätyttyä. 

Mitä saan tuoda myyntiin?

Myyntiin saa tuoda tavaraa joihin sinulla on omistusoikeus, ei varastettua eikä väärennettyä tavaraa. (näistä ilmoitamme poliisille)  

Siistejä, puhtaita sekä ehjiä tuotteita. Jos tuot elektroniikkaa testaa sen toimivuus kotona. Jos tuotteessa on puutteita, mainitse ne hintalapussa. 

Kiellettyjä-tuotteita ovat: alkoholi, huumeet, tupakkatuotteet, lääkkeet, elintarvikkeet ja ampuma- sekä teräaseet. Huom! Myös avaamattomat tee,kahvi tai ravintolisävalmisteet ovat elintarvikkeita!

Poikkeuksena puukkoja sekä muita vastaavia voit myydä lukollisessa vitriinissämme. Pöydistä keräämme teräaseet kassalle, josta ne voi noutaa vuokrajakson päättymispäivänä tai aikaisemmin vuokrajakson aikana. Jos et nouda teräaseita ajankohtana, Wilma ja Wihtori Oy hävittää tuotteet asianmukaisella tavalla. Wilma ja Wihtori Oy pidättää oikeuden päättää mitkä tuotteet ovat kiellettyjä sekä takavarikoida ja hävittää ne asianmukaisella tavalla.  Mikäli tuot kiellettyjä tuotteita myyntiin, jotka aiheuttavat henkilö- tai ainevahinkoja, on tuotteen omistaja täydessä korvausvastuussa tapahtuneesta asianomaisille.

Kaikki myytäviin tavaroihin liittyvät vastuut kuuluvat pöydän vuokraajalle.  Emme vastaa varastetuista ja kadonneista tuotteista. Emme myöskään vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tai tilittämättä jääneistä tuotoista vesivahingon, tulipalon, murron, ilkivallan, vahingonteon tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

Miten jaan myynnit kaverin kanssa?

Meiltä saat kätevästi pöydän laput jaettua myyjä A:n, myyjä B:n ja niin edespäin lappuihin. Emme peri erillismaksua myyjien erottelusta. Ilmoitathan tämän viimeistään siinä vaiheessa jos tulostat laput paikanpäällä.

Milloin saan tuoda tuotteeni pöytään? Entä milloin haen ne?

Tavarat saa tuoda arkisin ma-su klo 11 alkaen tai voit tuoda tavarat varausjaksoa edeltävänä arki-iltana sulkemisajan jälkeen klo 17.30-18.00 ja viikonloppuisin klo 15.30-16.00. Voit käydä täyttämässä ja järjestelemässä myyntipöytääsi aukioloaikojemme puitteissa. Myyntipöydän tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä 30min ennen sulkemista. Arkisin klo 17 ja viikonloppuisin klo 15. Jos pöytää ei ole tyhjennetty edellä mainittuun kellonaikaan mennessä, kirpputori perii 5e tyhjennysmaksun. Muista pyytää mahdolliset vitriinituotteesi, kassan luona säilytetyt levyt ja poistata omat hälyttimesi kassalla. TARKASTA PAKATESSASI ETTET VAHINGOSSAKAAN PAKKAA MUIDEN MYYJIEN TUOTTEITA. Jos et pääse tyhjentämään pöytääsi, sovi asiasta kirpputorin kanssa niin tyhjennämme pöytäsi puolestasi 10e maksua vastaan. Jolloin voit noutaa tavarasi seuraavana päivänä sulkemisaikaan mennessä. Jos kuitenkaan et ehdi hakea tavaroitasi seuraavana päivänä pöytäjakson päättymisestä. Perimme 5e/vrk säilytysmaksun tavaroista. Jos tavarat ovat edelleen noutamatta 7vrk jälkeen, siirtyy tavaroiden omistussuhde Wilma ja Wihtori Oylle.

Varastetaanko tuotteita?

Hävikki on ikävä kyllä läsnä kaikissa myyntiliikkeissä. Mutta oikealla tavalla sitä voidaan vähentää sekä estää.

Meiltä löytyy tuotteidesi turvaksi varashälyttimiä 0,30e/kpl, vaatteisiin vaijeri sekä tarra. Laitathan hälyttimen piikin aina hintalapun läpi. Näin estämme mahdollisen hintojen vaihtamisen. Suosittelemme vahvistamaan myyntilappua kirkkaalla teipillä siitä kohdasta josta laitat hälyttimen lapun läpi. Voit myös tuoda arvokkaammista kenkäpareista toisen kassalle, merkitse silloin molempiin hinta. Peleistä ja elokuvista voit tuoda levyt kassalle omassa kotelossasi tai esim suodatinpusseissa.

Meillä on käytössä hälytinportit, päivittäiset vartijakierrokset, kauppakeskustasoinen tallentava valvontakamerajärjestelmä sekä keskeinen sijaintimme Mikkelin keskustassa mahdollistaa vartijan/poliisin paikalle saapumisen tarvittaessa muutamassa minuutissa. Jos annat vinkin, joka johtaa rikollisen onnistuneeseen kiinniottoon. Olet ansainnut 30pv pöytävuokran veloituksetta (arvoltaan 135€). Pidetään silmät auki.

Miten voisin edistää myyntiä?

Myyntiä voit edistää pitämällä pöydän järjestyksessä.

Tuo tavaroita lisää tasaiseen tahtiin, ethän laita pöytää täyteen heti aloituspäivänä. Tarjoamme myös pöydänjärjestelypalvelua 1€/vrk, joka sopii erityisesti pitkänmatkalaisille tai heille, keillä ei ole aina aikaa järjestellä myyntipöytäänsä.

Vaatteissa kannattaa mainita mahdollinen koko myynnin helpottamiseksi, etenkin housuissa! Vyötärö sekä pituus (löytyvät yleensä housun kokolapusta).

Voit myös laittaa pöytäsi kaikki tuotteet esim -50%. Ilmoita tästä kassalle, jolloin saat alekyltin pöytääsi. Näin sinun ei tarvitse alentaa jokaista pöytäsi tuotetta erikseen. Mahdollista on laittaa myös esim -20% alennuksen.

Tuo ajankohtaiset tuotteet. Esim talvella luistimet ja talvitakit. Kesällä shortsit ja sandaalit.

Mitenkäs tilitys?

Maksamme alle 200€ tilitykset käteisenä seuraavana päivänä. Yli 200e tilitykset maksamme tilille. Varaudu siis kaiken varalta ottamaan tilinumero mukaan, tilitystä varten. Tilitykset näkyvät tilillänne viikon kuluessa. Tilille maksettaessa perimme 1e muodollisen tilimaksulisän. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tilitystä tehdessä! Jakopöydän tilitykset voidaan tilittää kätevästi jokaisen myyjän omalle tilille. Pöytäsi myyntiä voit kysyä aina kassalta aukiolon puitteissa.

Mitä muuta minun pitäisi tietää?

Kysythän pöytäsi myyntiä ja hintalappujen tulostamista aukioloaikoina.

Sulkemisen jälkeen keskitymme tilitysten tekoon ja aamuisin kahvin keittoon.

Pöytien järjestelyaikana arkisin 17.30-18.00 ja viikonloppuisin 15.30-16.00 voit ostaa myyntilappuja, sekä muita hinnoittelutarvikkeita tilauksellenne. Kassapalvelut sulkeutuvat klo 17.30 arkisin ja viikonloppuisin klo 15.30. Kaupparauhan säilymiseksi 🙂 Aika on varattu oman pöydän järjestelyyn. Emme varaa kirpputorituotteita seuraavaksi päiväksi.

Meiltä löytyy myös LAHJAKORTTEJA, jotka käyvät kahvioon, kirpputori tuotteisiin sekä pöytävuokriin maksuksi!  Ilahduta ystävää tai sukulaistasi kierrättämisen lahjalla/lahjakortilla 🙂

Voit ostaa tuotteita myös MASH laskulla. Tarvitsemme vain ostohetkellä henkilötunnuksesi (kuvallisesta voimassaolevasta henkilökortista) ja MASH osaa toimittaa laskun suoraan kotiisi. Helppoa eikö vain?

Kysy tarjousta päivän viimeisistä leivonnaisista, saatat säästää pitkän herkullisen pennin 🙂

Kiinniolopäiviä, kuten juhlapyhät ei lasketa myyntiaikaan.

Pöydän peruutus tulee tehdä 7pv ennen myyntijakson alkua. Peruutus tulee tehdä soittamalla tai tekstiviestitse. Peruuttamattomista pöydistä perimme pöytävuokran.

Kysymykset voit esittää info@wilmajawihtori.net

sekä kiireellisimmissä tapauksissa soita tai laita tekstiviesti 0400 780 710

Wilma ja Wihtori Oy pidättää kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja niiden ehtoja.          

                                     ©WilmajaWihtoriOy 2020