Säännöt / ehdot

 1. Myyntipaikka sisältää myyntipöydän, vaaterekin ja henkarit.
 2. Kun tuot ensimmäisenä myyntipäivänä tuotteet pöytään, ilmoittaudu kassalle. Voit tuoda tuotteet pöydän alkamispäivänä arkena 10.00 alkaen ja viikonloppuna klo 11.00 alkaen sekä edeltävänä päivänä 30min ennen sulkemista. Eli viikolla ma-pe klo 17.30-18.00 sekä viikonloppuisin klo 15.30-16.00. (poikkeusaukioloajat ilmoitetaan erikseen)
 3. Pöydän vuokraaja vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat pöydän vuokraajalle.
 4. Kirjoita hintalappuun mahdollinen kuvaus tuotteesta joko käsin tai koneella. Pyri laittamaan hinta valmiiksi jo tulostusvaiheessa, näin helpotetaan myyntitapahtumaa.  Kiinnittämisen voit tehdä esim. nuppi-/hakaneulalla, teipillä tai ompelemalla sekä käyttämällä tarralappujamme. Älä peitä viivakoodia mitenkään (mukaan lukien maalarinteippi). 
  Hintalaput meiltä tulostettuna 0,20€ A4-arkki sekä 0,50€ tarra-arkki. Voit myös tulostaa itse omilla tunnuksillasi osoitteessa www.wilmajawihtori.net varauksen yhteydessä saamallasi sähköpostilinkillä.
 5. Wilma ja Wihtori ei myy hintalaputtomia tuotteita.
 6. Wilmaan ja Wihtoriin ei saa tuoda myyntiin tupakkatuotteita, alkoholeja, lääkkeitä, aseita, aikuisviihdettä, laittomasti kopioituja tai piraattituotteita eikä elintarvikkeita.
 7. Wilma ja Wihtori ei vastaan varastetuista tuotteista eikä vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tai tilittämättä jääneistä tuotoista mm. vesivahingon, tulipalon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä.
 8. Voit vuokrata hälyttimiä 30 senttiä/kpl. Meiltä löytyy vaate-, rengas- ja tarrahälyttimiä.
  Wihtori suosittelee laittamaan 10€ tai enemmän maksavaan tuotteeseen varashälyttimen.
 9. Wilma ja Wihtori ei vastaa tuotteissa esiintyvistä vioista tai puutteista.
 10. Ilman hintalappua olevia tai noutamatta jääneitä tuotteita säilytetään vielä 1 viikko pöydässä 10 (sovituskoppien vieressä), josta myyjä voi noutaa/hinnoitella tuotteen uudelleen.
 11. Käytäville ei saa sijoittaa myytäviä tuotteita, pienet tuotteet myydään pöydässä ja Wihtorin peräkammari on tarkoitettu isoille tuotteille. Kysy isompien tuotteiden myynnistä kassalta. Vitriineihimme saa myös tuoda yhden arvokkaamman pienen tuotteen myyntiin per pöytä (sisältyy pöytävuokraan), kuten esim. hajuvesiä, koruja…
 12. Kun vuokra-aika päättyy, tyhjennä pöytä 30min ennen sulkemista. Arkena klo 17.30 mennessä ja viikonloppuisin klo 14.30 mennessä. Meiltä saat myyntitilityksesi joustavasti samana päivänä. HUOM! Yli 300€​ tilitykset maksamme tilille (tilinumeron voit täyttää varauslomakkeessa).             HUOM! Tällä hetkellä emme vastaanota lahjoituksia.
 13. Myyntipöydän tyhjennyksestä perimme 10€ korvauksen.
 14. Voit myös ostaa pöydänjärjestelypalvelun, jolloin järjestämme pöytänne parhaaseen myyntikuntoon. Muistathan varata järjestelyn pöytävarauksen yhteydessä. Hyvässä kunnossa oleva pöytä takaa myynnin.
 15. Myyntipöydän peruutus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen vuokra-ajan alkua. Jos peruutus tulee 7 päivän sisällä pöydän alkamiseen, perimme 50% myyntipöydän vuokrahinnasta.
 16. Voit pyytää pöytäsi laitettavaksi alennukseen, jolloin kaikki pöytänumerollasi varusteut tavarat ovat -50% halutun ajan.
 17. Muista! Myyntihommissa asenne on se mikä ratkaisee 😉 Myyntionnea!